Rusk Manifestet - en del af menuen på Restaurant RUSK

 

Thomas var en stor hjælp både på det indre og ydre plan. Med formuleringen af vores manifest gjorde han os skarpere på produktet og dermed markant tydeligere i kommunikationen udadtil.

/ MIKAEL VALENTIN, RESTAURATØR, RESTAURANT RUSK /

 
 
 

Tekstforfatning.

En video er ofte afhængig af at blive sat i den rette tekstuelle kontekst. Udover video og strategi er Picture Pilot leveringsdygtig i tekst til alt fra pressemeddelelser over annoncetekst til slogans og artikler. Og så selvfølgelig forskellig tekstindpakning til dit videoopslag på digitale medier.

Kaptajn Thomas, har siden 2001arbejdet som tekstforfatter for mere end 30 danske og internationale brands. Blandt andre Bosch, BASF, Sydbank, Region Nordjylland, Rebild Kommune, Royal Greenland … og sympatiske Restaurant Rusk:

Rusk manifestet

På Rusk serverer vi mad baseret på råvarer fra Nordjylland. Så når du spiser hos Rusk, støtter du nordjyske madproducenter, der satser på økologi og glade dyr. Og du støtter et voksende antal bæredygtige, nordjyske arbejdspladser. Det betyder autentisk smag, dyrevelfærd og lav miljøbelastning. Din madoplevelse er en del af en bevægelse mod et endnu mere selvstændigt, anstændigt og værdigt Nordjylland.

Viva la revolution!

Accent

Inspirationskilden kan være fransk, italiensk eller nordisk, men retterne har altid et nordjysk twist - en nordjysk accent. Nyd perlebyggen fra Hjørring, isen fra Aabybro og bisonbøffen fra Blokhus. Vinen og citronen kan dog stadig være fra syd for Hobro: At vi ikke er fanatiske, er det eneste, vi er pænt fanatiske omkring.

Anstændighed

Om en glad gris, der hele sit liv har løbet rundt i solskin og rodet i jorden, smager bedre end en stresset tremmegris, der kun har oplevet mørket (med en sidste rejse gennem det halve Europa) må komme an på en prøve. Du kan nyde det første her. Det samme gælder for koen, anden, hønen og duen.

Smil

På Rusk har vi ingen underbetalte personaler. Eller medarbejdere, der går ned med stress. Her behøver du ikke arbejde 90 timer om ugen. Og du behøver ikke være "robust" for at trives, og selvom arbejdet er et kald, betaler vi en anstændig løn. Vi taler ordentligt med hinanden, og vi opsøger altid glæden ved arbejdet. Her er der intet, der bare skal overstås, ikke engang opvasken. Vi forventer, at glæden anes i smagen på din tallerken.

Rødder

Skulle du være i tvivl, er Rusks rødder dybt funderet i den nordjyske sandjord, hvor indehaver Mikael Valentin, stammer fra. Mikael er kraftigt inspireret af det europæiske landkøkken, hvor råvarerne leveres af lokale producenter. Han mener i øvrigt, at hans nordjysk funderede køkken fuldt ud matcher det franske og italienske på oplevelser og kvalitet.

Rusk

Baggrunden for navnet Rusk er simpel. I et samfund, hvor så meget handler om økonomisk vækst - uagtet omkostningerne for mennesker, dyr og miljø - er der brug for et kærligt "rusk" af både holdninger, vaner og smagsløg. Modtag vores, og giv os dit, hvis du har lyst.

Velbekomme!

 
 
 

“Mr. Nordlund er skæv på den professionelle måde. Han forstår at vinkle en fortælling, så modtageren bliver ramt af ord, der sætter hjerne og hjerte i svingninger. Den entusiasme for sproget, der lyser ud af ham, giver samarbejdet væsentlighed. Det er aldrig ligegyldigt hvilket ord, der benyttes – alt vendes og sættes på den rigtige plads. Så budskabet går ind med fynd og klem!”

/ Tommy Wølk, Kommunikations- & marketingschef, Graakjær A/S /


 

PSSST!

Picture Pilot har også lavet video for Rusk. Fx et Facebook video-opslag, der gik (organisk) viralt med mere end 105.000 visninger, 1900 likes og 1500 kommentarer. Derudover var resultaterne endnu flere gæster i restauranten og 2500 nye følgere på Facebook på 6 uger.