Giv ejendomssalget vinger.


 

 

 

Video + SoMe = flere kunder = højere pris.

Udlejer eller sælger du en ejendom, fortæller en video langt mere end både ord og still fotos. Med en kombineret interiør- og dronevideo kan du fremvise ejendommens omgivelser, natur og beliggenhed samt indkøbsmuligheder og herlighedsværdier.

Kun en dronevideo kan give kunden så intens en fornemmelse af både hus og de omgivelser, der er del af investeringen. Med videoens musik styrker du helhedsoplevelsen, så det er din ejendom, der gør indtryk. Og så ser de fleste boliger bare helt vildt lækre ud i levende billeder taget i mellem 1 og 100 meters højde.

Vis videoen frem på Youtube, Vimeo, Instagram og Facebook. Jo flere, der får kendskab til din ejendom på internettet, jo større efterspørgsel … og jo højere kan du sætte prisen. Din engangsudgift til videoen er hurtigt tjent ind. Mange gange.

Bliv kundens sikre valg.

Kommer køber eller lejer helt fra Tyskland, Norge eller Sverige, kommer du med en video foran konkurrenterne, fordi kunden kan gennemskue tilbuddet allerede hjemmefra pc´en. Køber risikerer ikke, at det lækre hus på still-fotoet har et faldefærdigt hus eller et svinebrug til nabo. Du bliver kundens trygge valg.

Kombinerer du dronevideoen med lækre indendørs video-optagelser, skaber du sikkerhed for, at også husets interiør lever op til forventningerne.

PS.

Er din udlejningsejendom en helårsbolig kan en video på sociale medier forlænge feriehusets udlejningsperiode markant.

Ring 20 99 65 98.

… og lad os tale om video-mulighederne. Eller send en mail.

 
 
 

Fascinér dine lejere og købere!