20190111-thomas-5761-LR.jpg

Kaptajnen.

 
 

Thomas er stifter af videobureauet Picture Pilot. Når han kalder sig for “kaptajn i Picture Pilot” er det lige så meget af navn som af gavn, men som storebror er han vant til at styre løjerne. Og det er altid ham du taler med først som sidst.

Baggrund.

Thomas har arbejdet med professionel kommunikation og markedsføring siden han 2001, hvor han dimitterede som cand. mag. med speciale i politisk retorik. Herefter tog han en efterudddannelse som journalist på DMJ.

Han er tidligere brandansvarlig i Rebild Kommune, hvor han i perioden 2014-2019 var primusmotor for en kampagne, der vendte en mangeårig negativ befolkningsudvikling til rekordvækst. Derfør skrev han som kommunikationsansvarlig i Royal Greenland A/S med ansvar for international intern/ekstern kommunikation og PR, virksomhedens første officielle internationale interne/eksterne kommunikationsstrategi.

Siden 2012 har video været et af flere værktøjer i hans arbejde med kommunikation og markedsføring, der får mennesker og bundlinjer til at vokse.

Dronevideo.

Thomas har to dronepilotuddannelser fra Mydrone Academy og har dispensation fra Erhvervs-, Bygge- & Trafikstyrelsen til at flyve med droner i tæt bebyggede områder.

Strategi & tekst.

Når Thomas ikke laver video, underviser han andre i at gøre ham kunsten efter - alene ved brug af en mobiltelefon. Den virksomhed hedder Mobilvideokurser og du kan se den, hvis du klikker her. Derudover laver han kommunikationsstrategi og tekst og har siden 2001 har han været ophavsmand til en lang række kampagner skabt i samarbejde med mere end 30 danske og internationale virksomheder. Blandt andre kendte brands som Robert Bosch, Region Nordjylland, Sydbank, Royal Greenland, BASF og Rebild Kommune.

Netværk.

Når videoproduktionen kræver flere eller andre hænder, griber Thomas fat i et netværk af dygtige specialister. Derfor hjemmesidens udbredte anvendelse af “vi”.