Piloter.

Picture Pilot er en netværksvirksomhed. Det vil sige uden fastansatte eller andre kontorer end byens bedste cafeer. Vi ved godt, at det ikke lyder “smart”, men måske er det netop det. Det mindsker nemlig dine indirekte udgifter til løn, feriepenge og dyre erhvervsdomiciler.

Se her nogle af de kreative kræfter, som gør et bekendtskab med Picture Pilot hver en krone værd.

 
 
1504_A.jpg

Henriette Fredslund

Henriette designer elegante og brugervenlige Squarespace hjemmesider med fokus på emotionel genkendelse mellem kunde og målgruppe via design, ord og billeder. Hun har sine rødder i grafisk design og skaber derfor helhed med den visuelle identitet på alle medier fra tryk til web. Henriette driver Sketchdesign som et netværksbureau, hvor hun både arbejder selvstændigt og i tæt samarbejde med udvalgte specialister efter opgavens behov. Se Henriettes portfolio.

 
Stela-Hristova.jpg

Stela hristova

Stela har i en årrække designet logoer, visuel identitet og reklamemateriale til print og arbejder i dag primært med webudvikling.

Passionen er udvikling af web, der styrker brugeroplevelse og kunderejse. Blandt andet arbejder hun med front-end-udvikling af små og mellemstore websites i Wordpress.

Hun arbejder typisk med udgangspunkt i webskabeloner (templates), hvor hun designer og perfektionerer de grafiske elementer. Se Stelas portfolio.

 
IMG_9902.JPG

Ditte ernst

Dittes sprøde stemme blev opdaget, da hun indtalte en besked på et lydstudies telefonsvarer. Ejeren hev hende ind til et prøvespeak, og siden har Ditte lagt stemme til et utal af reklamefilm og radioreklamer.

Dittes stemme spænder fra ung og energisk - til moden og informativ. Hør Dittes speakerstemme.

 
MR_Foto (1).jpg

Mads Rosendal

Mads er mediegrafiker og synes blandt meget andet, at det er sjovt at animere dit logo, så det danser i takt med dit øvrige brand.

Når han ikke animerer, underviser han i guitar på youtube og designer hjemmesider. Se Mads´ portfolio.

 

We are (so) ready to take off - and wish you a pleasant flight!